Dyno

 

Met onze vermogensbank van Dynostar kunnen we voertuigen meten tot een vermogen van 1000pk. We kunnen daarmee op een veilige en gecontroleerde manier motor management systemen aanpassen en afstellen. Door het testen op deze dyno verifieren en garanderen wij dat een gedane upgrade aan uw auto daadwerkelijk een vermogenstoename heeft gerealiseerd. 

Maar het hoeft niet perse te gaan om complete mapping. Misschien wilt u weten hoeveel PK of NM uw auto nog heeft na aantal jaren gebruik. Dit is simpel te meten door een dynorun uit te voeren. U krijgt na de run een uitdraai van de gemaakte meting. Tijdens een meting is het mogelijk sensorwaarde mee op te nemen en terug te kijken. 

De mogelijkheden die wij bieden:

  • Dynorun (vermogensmeting)
  • Storing diagnose
  • Aanpassen motormanagement 
  • Chip tuning
  • Vernieuwen of verbeteren van mapping
  • Inbouw en testen van nieuwe onderdelen
  • Complete mapping voor nieuwe builds
  • Tussentijdse check-up 

Motormanagement systeem

Wij hebben de mogelijkheid diverse systemen te programmeren zoals: Ecumaster, Link ECU, Vipec, Haltech, Motec, Apexi, Nistune, Ecutek, KMS, Gems, Hondata, AEM, Greddy, Bosch, enz
Als officieel verdeler van Ecumaster ben je bij ons aan het juiste adres voor advies, koop, inbouwen, afstellen en service van Ecumaster producten. 

Door het programmeren van het motormanagement systeem kan uw voertuig afgesteld worden om het maximaal vermogen eruit te halen of juist om het verbruik zo zuinig mogelijk te maken. Door onze inhouse expertise kunnen we het motormanagement dusdanig instellen dat jouw auto in de gewnste omstandigheden zo optimaal mogelijk kunt rijden. Of dit nu ingesteld wordt op circuit rijden, snelweg rijden of in het zuinig rijden, alles is mogelijk.

Voor een beter beeld van onze werkzaamheden kun je contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak. We bespreken dan wat de wensen zijn en kijken hoe we daar op kunnen aansluiten. 

Brengt u een bezoek aan de dyno? Denk dan aan de volgende punten: 
- De auto dient lekvrij te zijn.
- Wielophanging moet deugdelijk bevestigd en uitgelijnd zijn.
- Banden moeten in goede staat zijn.
- JT-performance kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mechanische/motorische schade aan het voertuig.