JT-Trackday Circuitpark Meppen (DE)

Onbezorgt een dagje genieten op het circuit van Circuitpark Meppen.

Registraties zijn gesloten
DT-Trackday Circuitpark Meppen (DE)

Het is tijd om de adrenaline te laten stromen en de snelheid op te voeren! Je wordt hartelijk uitgenodigd voor een onvergetelijke dag vol actie en avontuur op het Circuitpark Meppen.

Datum: 3 Juni 2024 Tijd: Van 9.00 tot 17.00 uur

We hebben een exclusieve ervaring voorbereid, waarbij jij en een kleine groep enthousiastelingen de kans krijgen om je rijvaardigheden te testen op het circuit. Laat je eigen gasten meerijden om het circuit gevoel te ervaren in een setting zonder stress. Neem de tijd en stap bij elkaar in om een andere auto aan te voelen. Het belooft een dag vol opwinding, uitdagingen en natuurlijk veel plezier te worden.

We zullen beginnen met een briefing om 8.30 uur, waarin alle belangrijke informatie wordt gedeeld en de veiligheidsvoorschriften worden besproken. Daarna is het tijd om de baan op te gaan en de sensatie van snelheid te ervaren.

Vergeet niet om je rijbewijs en eventuele benodigde documenten mee te nemen. Veilige kleding en geschikt schoeisel zijn ook aan te raden voor een optimale ervaring.

Na een dag vol actie op het circuit, sluiten we af met een welverdiende borrel, waar je ervaringen kunt delen en herinneringen kunt maken met je mede-rijders.

Boek je ticket zo snel mogelijk, zodat we alles tot in de puntjes kunnen regelen voor deze speciale dag.

We kijken ernaar uit om samen met jou het gaspedaal in te drukken en de adrenaline te voelen pompen op het Circuitpark Meppen!

Meerdere rijders met 1 auto is mogelijk in overleg.

Hopelijk zien we je daar!

Datum & Tijd
maandag juni 03, 2024
07:00 15:00 (UTC)
Locatie

Circuitpark Meppen

Am Rögelberg 16
49716 Meppem
Duitsland
--Circuitpark Meppen--
Krijg de routebeschrijving
Organisator

JT-performance

+31 411 213 958
+31 627 017 649
service@jt-performance.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.