Rx-8 Rebuild

Rx-8 Rebuild

Na veel vraag over Rebuilden van een RX-8 motor maken we nu een artikel waar U informatie vind over dit onderwerp . Tegenwoordig staan er veel RX8'en te koop voor een lage prijs maar dit betekent meestal dat ze een rebuild nodig hebben. Controleer daarom ook bij aankoop of de auto roest heeft en of de auto goed start met een warme motor als dat niet zo is heeft de Rx-8 sowieso een rebuild nodig. Waarom hebben ze een rebuild nodig ? Omdat wankel motoren nog al gevoelig zijn voor slijtage met namen de Apex seals.

Wij zijn al een jaar gespecaliseerd in het bouwen van wankelmotoren. bij een standaard rebuild gebruiken wij de volgende onderdelen.

6-Port Gasket Kit
O-Ring Kit
2mm Apex Seals
2mm Apex Seal Springs
2mm Solid Corner
Corner Seal Springs
Side Seals
Side Seal Rings
Metal Oil Control Rings
Front & Rear Main Seals
Thermal Pellet

De standaard prijs van een rebuild met in en uitbouwen is €4.250.  Hier gaan we wel van uit dat de Rotors en huizen nog in goede staat zijn. De echte prijs kunnen we pas geven als we de wankelmotor uit elkaar hebben liggen en zien wat er nog meer beschadigd is. U kunt de motor ook kaal aan ons leveren en dan is de standaard prijs €3.000. Wij kunnen de wankelmotor ook porten naar meer vermogen.

Als U meer vragen heeft horen wij dat graag, U kunt ons daarom ook bereiken via de telefoon of via de mail.  

Posted on 01-02-2017 Home, Wankel motoren 0 2915

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.